Overslaan naar content

Docent rekenen/wiskunde (0,6 FTE)

Op locatie
 • Ede
€ 4.234 - € 5.937 per maand

Functieomschrijving

Ben jij de Opleidingsdocent Rekenen - Wiskunde die studenten durft uit te dagen in hun ontwikkeling tot leraar basisonderwijs? Motiveer jij studenten om vakkennis, vakbekwaamheid en professionele identiteit te verbinden met de complexe praktijk? Solliciteer dan snel!


Wat ga je doen?

Als Opleidingsdocent Rekenen - Wiskunde bij de CHE leid jij studenten op tot volwaardige leraren basisonderwijs. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van het onderwijs. Hierbij kan je denken aan (werk)colleges, vaardigheidstrainingen en leergroepen. Daarnaast begeleid je studenten tijdens hun studieloopbaan, (afstudeer)stages en het werken aan beroepsproducten. Kortom, we zoeken een collega voor een veelzijdige rol waarin je een belangrijke rol speelt voor studenten. Inzet op het gebied van digitale geletterdheid behoort tot de mogelijkheden.


Over het team

De opleiding Educatie verzorgt de Bachelor Leraar Basisonderwijs in voltijd, deeltijd, zij-instroom en de praktijkpabo, de Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional en is daarnaast actief in de Masters Educational Leaderschip en Leren en Innoveren. Bij de opleiding Educatie zijn ongeveer 65 medewerkers werkzaam in blokteams. Hierbij werken mensen vanuit hun eigen vak (rekenen, taal, muziek, natuur, techniek, onderwijskunde) en leveren zij een bedrage aan het geheel van het onderwijs. Het team werkt nauw samen en met elkaar zetten zij de schouders eronder om studenten op te leiden tot leraren en pedagogische professionals die impact hebben.

Vereisten

Jij hebt affiniteit met het vak rekenen-wiskunde en voelt je thuis in het dynamische vak van opleidingsdocent.

Je voldoet aan de volgende kwalificaties:

 • Je bent een leerkracht in het basisonderwijs en hebt expertise op het gebied van professionele gecijferdheid of;
 • Je bent een docent wiskunde in het voortgezet onderwijs en bent bereid je verder te bekwamen in de onderwijskundige en didactische vaardigheden binnen het primair onderwijs;
 • Je hebt bij voorkeur een master-opleiding afgerond of bent bereid deze te gaan volgen;
 • Je hebt affiniteit met coaching en/of begeleiding;
 • Je kunt met enthousiasme in een team samenwerken en goed omgaan met pieken in werkdruk;
 • Je staat stevig in je schoenen en weet moeiteloos verbinding te maken met studenten, collega's en partners in het werkveld;
 • Je draagt vanuit je christelijke identiteit op een positieve manier bij aan de missie en visie van onze hogeschool.


Wat bieden wij?

De CHE is een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen en wisselende rollen kunt vervullen. Daarvoor krijg je, wanneer nodig, van ons passende scholing want docentschap is een vak apart!

Verder heeft de CHE goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een vakantietoeslag van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3 %;
 • Jaarcontract met de intentie tot verlenging;
 • Ruim 10 weken verlof op fulltime basis;
 • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Inschaling vindt plaats in schaal 11 van de cao hbo (min. € 4.234,28 tot max €5.936,77 bruto per maand op fulltime basis).

Als medewerker binnen de Christelijke Hogeschool kom je terecht in een kwalitatief sterke organisatie, die met haar onderwijs landelijk structureel hoog scoort.

Deze vacature staat uit tot de juiste kandidaat gevonden is. 


Heb je interesse?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer via de button 'Solliciteren' en upload je CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je terecht bij Harm van de Berg (Leidinggevende opleiding Educatie) via hvdberg@che.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty van Silfhout (HR-adviseur) via kvsilfhout@che.nl.


Geïnspireerd door haar christelijke identiteit, hanteert de CHE een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit binnen de hogeschool. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, ongeacht nationaliteit, culturele achtergrond, geaardheid of beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

Op locatie
 • Ede
€ 4.234 - € 5.937 per maand

of

Op locatie
 • Ede
€ 4.234 - € 5.937 per maand