Overslaan naar content

Managementassistent

Op locatie
 • Ede
€ 2.724 - € 3.631 per maand

Functieomschrijving

Krijg jij energie van regelen en organiseren? Kun jij goed plannen en weet jij in een dynamische omgeving het overzicht te behouden?

Voor de ondersteuning van het kernteam Onderzoek bieden we een kans om als managementassistent (voor 16-20 uur per week) een waardevolle bijdrage te leveren. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Door middel van goed communiceren, organiseren en coördineren ondersteun je de leidinggevenden van Onderzoek in de dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je onder andere bezig met het plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen en andere bijeenkomsten, het bewaken van actiepunten, agenda- en mailboxbeheer, organiseren van events, projectmatige ondersteuning en alle overige administratieve werkzaamheden.

Over het team

Als lid van het team onderzoeksondersteuning, werk je samen met enthousiaste en betrokken collega's. CHE onderzoek is volop in beweging en heeft een innoverende en ondersteunende rol met betrekking tot het onderwijs en werkveld. Behalve de directeur en leidinggevende van het ondersteuningsteam werk je nauw samen met de andere ondersteuners van Onderzoek.

Vereisten

Je bent een enthousiaste en proactieve ondersteuner die het leuk vindt om ervoor te zorgen dat administratieve zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Je behoudt het overzicht en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Communicatieve vaardigheid, zelfstandigheid en een ondernemende instelling zijn belangrijk. En vanzelfsprekend ben je flexibel en digitaal vaardig.


Verder voldoe je aan onderstaande kwalificaties:

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Proactieve werkhouding;
 • Organisatiesensitief en gemakkelijk kunnen schakelen op diverse niveaus;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden ;
 • Goed kunnen organiseren;
 • Goed om kunnen gaan met pieken in werkdruk.

Wat bieden wij?

De CHE is een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen en wisselende rollen kunt vervullen. Daarvoor bieden we passende scholing aan. Verder heeft de CHE goede voorwaarden, met name als het gaat om de balans werk-privé.
Als medewerker binnen de Christelijke Hogeschool kom je terecht in een kwalitatief sterke organisatie, die met haar onderwijs landelijk structureel hoog scoort.

Verder heeft de CHE goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een vakantietoeslag van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3 %;
 • Jaarcontract met de intentie tot verlenging;
 • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Inschaling vindt plaats in schaal 7 van de cao hbo (min. € 2.724,20 en max. € 3.631,83 bruto per maand op fulltime basis).

Heb je interesse?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer via de button 'Solliciteren' en upload je CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je terecht bij Margreet Timmerman (Leidinggevende Onderzoeksondersteuning) via gmtimmerman@che.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Ellen Nijhuis (HR-adviseur) via enijhuis@che.nl.

De vacature is beschikbaar tot we een geschikte kandidaat geworven hebben.


Geïnspireerd door haar christelijke identiteit, hanteert de CHE een gelijk kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit binnen de hogeschool. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, ongeacht nationaliteit, culturele achtergrond, geaardheid of beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

Op locatie
 • Ede
€ 2.724 - € 3.631 per maand

of

Op locatie
 • Ede
€ 2.724 - € 3.631 per maand