Overslaan naar content

Surveillant Toetsbureau locatie Dordrecht

Op locatie
  • Dordrecht
€ 19 per uur

FunctieomschrijvingBij de locatie Dordrecht van de Christelijke Hogeschool Ede zijn we op zoek naar oplettende surveillanten. 
Het Toetsbureau valt onder Dienst Service & Expertise en draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, uitvoeren en afronden van alle digitale en schriftelijke toetsen. We beschikken over een team van enthousiaste surveillanten die tijdens het afnemen van de toetsen zorgdragen voor een soepel en ordelijk verloop.


Wat ga je doen?


Surveillanten zijn medewerkers die worden ingezet om leiding te geven aan de afname van de kennistoetsen.

Door jouw goede contactuele eigenschappen en je daadkrachtige uitstraling, ben je in staat om in ongewone situaties maatwerk aan studenten te bieden. In situaties van vermeende fraude grijp je in volgens procedure. Je bent in staat om goed het overzicht te bewaren tijdens de toetsmomenten en bij calamiteiten snel en doeltreffend te reageren.

Surveillanten voelen zich verbonden met de christelijke identiteit van de CHE.


Over het team

Surveillanten maken deel uit van het surveillantenteam. Door de jaren heen hebben we een groep van ervaren surveillanten kunnen opbouwen waar we blij mee zijn! Surveillanten werken in tweetallen als er meer dan 12 studenten in een lokaal deelnemen aan de toets. In andere situaties werken ze zelfstandig.

Vereisten

  • Je hebt affiniteit met digitalisering en je kunt de student in geval van nood achter de PC helpen
  • Bij voorkeur heb je ervaring met werken met jongeren en volwassenen;
  • Je werkt nauwkeurig, bent oplettend en stressbestendig;
  • Tijdens toetsweken ben je minimaal 7 dagdelen beschikbaar en je geeft je beschikbaarheid ruim van te voren door. In uitzonderlijke situaties ben je ook ’s avonds beschikbaar om te werken.Wat bieden wij?


De vergoeding die je ontvangt als surveillant is €19,- per uur. De functie is op basis van een flexibele overeenkomst voor de duur van een jaar waarin we je inzet in goed overleg afstemmen.


Heb je interesse?


Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande button en upload je CV en motivatiebrief. In jouw motivatie lezen we ook graag hoe jij jouw christelijke identiteit tot uiting wilt laten komen in het werken binnen de Christelijke Hogeschool Ede.

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Mark van Sorge (Teamleider Toetsbureau) via Tel: 0318-696596.


Door uitbreiding van de inzet surveillance hebben we plek voor meerdere nieuwe surveillanten. Je wordt ingewerkt door een ervaren kracht. Deze vacature is beschikbaar tot we voldoende geschikte kandidaten gevonden hebben.


Geïnspireerd door haar christelijke identiteit, hanteert de CHE een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit binnen de hogeschool. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, ongeacht nationaliteit, culturele achtergrond, geaardheid of beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.
Op locatie
  • Dordrecht
€ 19 per uur

of

Op locatie
  • Dordrecht
€ 19 per uur