Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
  • Ede

Functieomschrijving

Is jouw vacature nu niet beschikbaar, maar wil je in de toekomst wel graag werken bij de CHE? Graag ontvangen wij alsnog je gegevens om te kijken wat we op termijn wellicht voor elkaar kunnen betekenen. Wanneer je aangeeft voor welke opleidingen en/of afdelingen je graag in aanmerking komt, kunnen wij je informeren wanneer voor deze opleiding/afdeling een vacature beschikbaar komt.


Wie zijn wij?

De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. De CHE wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en van elkaar leren. Wij verwachten van medewerkers dat zij bewust kiezen voor integratie van christelijke levensovertuiging in het professioneel handelen.


Wat bieden wij?

De CHE is een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen en wisselende rollen kunt vervullen. Verder heeft de CHE goede voorwaarden, met name als het gaat om de balans werk-privé. 

  • Een vakantietoeslag van 8%
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3 %
  • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een salaris conform cao hbo
  • Als medewerker binnen de Christelijke Hogeschool Ede kom je terecht in een kwalitatief sterke organisatie, die met haar onderwijs landelijk structureel hoog scoort

Vereisten

Zoals aangegeven verwachten wij voor alle functies binnen de Christelijke Hogeschool Ede dat medewerkers bewust kiezen voor integratie van hun christelijke levensovertuiging in het professioneel handelen. Daarom lezen we in jouw motivatie ook graag hoe jij jouw christelijke identiteit tot uiting wilt laten komen in het werken binnen de CHE.


Verder hangen de functie-eisen af van de rol die je binnen de CHE zou willen bekleden. In het sollicitatieformulier vind je een overzicht van al onze opleidingen en afdelingen. Vink hier aan bij welke onderdelen jij verwacht van meerwaarde te kunnen zijn. Zodra we een nieuwe vacature in dat vakgebied publiceren, ontvang je een mailtje met een link naar de vacature. 

Op locatie
  • Ede

of

Op locatie
  • Ede